Cvećara NIŠ – Niš

Objavljeno 13/11/2017
KategorijaAdresar cvećara
Ocena
0.0
Cvećara NIŠ - Niš

Cvećara NIŠ – Niš nastala je kao porodični posao 2001. godine i do danas se uspešno bavimo aranžiranjem i dostavom cveća u gradu Nišu i široj okolini. Naše je mišljenje da smo svojim kvalitetom, svežinom, jedinstvenom lepotom aranžiranja cvetnih aranžmana i uslužnošću postali lider u svojoj delatnosti na prostoru grada Niša.

Iza rada cvećare Niš stoji tim vrednih, stručnih i ljubaznih ljudi koji će Vas u svakom momentu, pre svega, uslužiti savetom i preporučiti odgovarajući aranžman za Vaše potrebe, bilo da iskazjete ljubav, nadu, zahvalnost, čestitku ili saucešce. Najvažnije je u svakom poslu razumeti i voleti ljude a onda je lako pružiti i dobru uslugu. Cvećara Niš poseduje sopstvenu dostavnu i marketinšku službu i u tom smislu je nezavisna. Takođe vršimo prodaju putem telefona i interneta koja podrazumeva i mogućnost placanja karticom, PayPal nalogom, WesternUnion-om ili na drugi način Internet prodavnica cvećare Niš se redovno ažurira, poseduje bogatu ponudu aranžamana i uvek aktuelne cene. Cilj postojanja i zahtev koji smo sami sebi postavili je da cvećarske usluge u Nišu podignemo na svetski nivo i da svaki klijent koji koristi naše usluge bude zadovoljan koliko god je to moguće.

Napišite preporuku

Cliknite za ocenu

Vlasnik?

Potvrdite da ste vlasnik ove cvećare i upravljajte Vašom prezentacijom.

Potvrdite ODMAH!

Potvrdi da si vlasnik

Claim your listing in order to manage the listing page. You will get access to the listing dashboard, where you can upload photos, change the listing content and much more.