Cvećara CVETA – Beograd

Objavljeno 05/11/2017
KategorijaAdresar cvećara
Ocena
0.0
Cvećara CVETA - Beograd

Kada govorimo o cvećari CVETA ne možemo a da ne započnemo priču od sredine prošlog veka kada su se na placu stare zemunske porodice Svetislava – Cvete i Kate Ribarić oduvek gajile najlepše sorte ruža, lala, hrizantema i drugog ukrasnog cveća.

Na osnovu tradicije i modernog, cvećara CVETA je postala lider u svojoj delatnosti na prostoru Srbije. Ovo lidersko mesto stekla je kvalitetom, svežinom i jedinstvenom lepotom aranžiranja cvetnih aranžmana. Iza rada cvećare CVETA stoji tim vrednih, strucnih ljudi. Oni ce Vas u svakom momentu, pre svega, uslužiti savetom i preporuciti odgovarajuci aranžman za Vaše potrebe, bilo da iskazjete ljubav, nadu, zahvalnost, cestitku ili saucešce. Najvažnije je u svakom poslu razumeti i voleti ljude a onda je lako pružiti i dobru uslugu.

Cvećara CVETA poseduje sopstvenu dostavnu i marketinšku službu i u tom smislu je nezavisna. Takode vrši online prodaju koja podrazeva online narucivanje i mogucnost placanja. Internet prodavnica cvećare CVETA se redovno ažurira, poseduje bogatu ponudu aranžamana i uvek aktuelne cene.

Napišite preporuku

Cliknite za ocenu

Vlasnik?

Potvrdite da ste vlasnik ove cvećare i upravljajte Vašom prezentacijom.

Potvrdite ODMAH!

Potvrdi da si vlasnik

Claim your listing in order to manage the listing page. You will get access to the listing dashboard, where you can upload photos, change the listing content and much more.