Cvećara MERI – Beograd

Objavljeno 04/11/2017
KategorijaAdresar cvećara
Ocena
0.0
Cvećara MERI - Beograd

Cvećara MERI – osnovana 1983. godine, nalazi se na Autokomandi u ulici Bulevar Oslobođenja 71a. Brend koji je postao prepoznatljiv po svojoj misiji da doprinese ostvarenju svih želja svojih kupaca zahvaljujući širokoj paleti cveća koje Cvećara MERI ima u svojoj ponudi.

Cvetni aranžmani za svaku priliku napravljeni su od cveća najpoznatijih svetskih kompanija čiji se proizvodi uvoze i plasiraju u Srbiji. Od 2006. godine, Cvećara MERI prerasla je u preduzeće ’’Meri Cristal’’ koje se nalazi u ulici Ruzveltovoj42. U ovom objektu kupci su stvorili naviku da pored rezanog i sakcijskog cveća kupuju i ekskluzivna pića, slatkiše, bižuteriju, kao i razne proizvode za kuću i poklone od Češkog kristala i porcelana.

U želji da Vam još više približimo i učinimo dostupnim naše proizvode, pozivamo Vas da posetite naše već spomenute prodajne objekte u ul. Bulevar Oslobođenja 71a i u ul. Ruzveltova 42, i uverite se u specifičnost naših cvetnih aranžmana čija se originalnost i različitost nameće i traje na tržištu već tri decenije.

Vaša Cvećara MERI

Napišite preporuku

Cliknite za ocenu

Vlasnik?

Potvrdite da ste vlasnik ove cvećare i upravljajte Vašom prezentacijom.

Potvrdite ODMAH!

Potvrdi da si vlasnik

Claim your listing in order to manage the listing page. You will get access to the listing dashboard, where you can upload photos, change the listing content and much more.